fbpx

Mange har et sterkt ønske om å styrke sin hukommelse og konsentrasjon, enten fordi de allerede merker en nedgang på disse områdene eller for å være føre var og opprettholde optimal kognitiv funksjon over tid. 

Unik kombinasjon av ingredienser for hukommelse

Det er lett å bli forvirret gjennom et hav av ingredienser som hevder å tilby kognitive fordeler, derfor har vi samlet sammen en unik kombinasjon av de mest effektive ingrediensene. I tillegg, for å gjøre det så enkelt som mulig for deg, har vi pakket alt dette inn i én kapsel.

Lion’s Mane Hukommelse er et kosttilskudd i kapsler som bidrar til å gi hjernen din den optimale næringen den trenger. Kapslene gjør det praktisk å få i seg det daglige behovet og passer ideelt i en travel hverdag.

7 fordeler med Lion’s Mane i kapsler

Kapsler med piggsvinsopp

Lion’s Mane-kapsler er en enkel måte å få i seg helsefordelene av piggsvinsopp, uten behov for forberedelse eller tilberedning av fersk sopp. I tillegg til piggsvinsopp inneholder kapslene Brahmi ekstrakt, Niacin B3, Vitamin B6, Folsyre B9 og Vitamin B12.

Nøyaktig dosering

Kapsler er en målbar og nøyaktig metode for å kontrollere doseringen. Dette er særlig viktig for de som ønsker å sikre at de får den optimale mengden av de aktive ingrediensene i Lion’s Mane, slik at man kan oppnå de ønskede helsefordelene man er ute etter.

Lang holdbarhet 

Kapslene har en betydelig lengre holdbarhet sammenlignet med fersk sopp. Dette betyr at du kan benytte deg av fordelene av Lion’s Mane i lengre perioder uten å bekymre deg for soppens kvalitet.

Unngå smak og tekstur 

Noen synes Lion’s Mane-soppen har en rar smak og tekstur. Med kapsler får du i deg ingrediensene uten å måtte tenke på disse tingene. 

Mindre risiko for sopprelaterte allergier

Ved å ta kapsler unngår du direkte kontakt med soppen, noe som reduserer risikoen for allergiske reaksjoner.

Støttet av klinisk forskning 

Mange av de potensielle helsefordelene knyttet til Lion’s Mane er basert på klinisk forskning. Ved å velge kapsler formulert med standardiserte ekstrakter, kan man sikre seg at man får de samme aktive forbindelsene som ble brukt i disse studiene.

Regelmessig inntak 

Ved å ta kapsler regelmessig kan du opprettholde en jevn tilførsel av Lion’s Mane i kostholdet ditt, noe som kan være viktig for de som ønsker å oppnå de potensielle langsiktige helsefordelene.

Prøv Lion’s Mane hukommelse 

Lion’s Mane Hukommelse i kapsler gir deg en praktisk og effektiv måte å styrke hukommelse, konsentrasjon, nevrobeskyttelse og generell hjernestøtte.

Med lang holdbarhet og enkel dosering, er dette kosttilskuddet ideelt for en travel livsstil. Støttet av forskning, kan regelmessig bruk av disse kapslene være nøkkelen til å oppnå dine helsemål. Ta det første skrittet mot en skarpere hjerne i dag ved å inkludere Lion’s Mane Hukommelse i din daglige rutine.

Spesialtilbud akkurat nå:

Prøv Lion’s Mane Hukommelse™ gratis* i 30 dager!

Du betaler kun 79,– i frakt og omkostninger

Skriv inn ditt telefonnummer og vi vil ringe deg opp:

Gå tilbake

Vent litt...

Takk. Vi vil ta kontakt med deg innen kort tid.

Vennligst fyll ut skjemaet. Felt med * er obligatorisk

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Vent litt...

Takk. Vi har mottatt din bestilling for 60 dagers gratis forbruk av Lion’s Mane Hukommelse™.

Hvem er vi

Vår ambisjon er å skape bedre helse og trivsel for enkeltpersoner ved å tilby norskproduserte helsekostprodukter med dokumentert virkning og av ypperste kvalitet.

Copyright © GPG Supplements AS 2023. All rights reserved. Denne siden bruker Cookies