fbpx
Eske med Lion's Mane Hukommelse. Foto.
Eske med Lion's Mane Hukommelse. Foto.

6 gode grunner til å prøve Lion’s Mane Hukommelse™

Lion’s Mane Hukommelse er et banebrytende kosttilskudd, spesielt utviklet for å styrke hukommelsen og forbedre den kognitive funksjonen hos både unge og eldre. Med sin unike blanding av naturlige ingredienser er dette produktet det ultimate valget.

1. Gourmetmat og en del av tradisjonell asiatisk medisin:

Dykk inn i den fascinerende verdenen til piggsvinsoppen, Lion's Mane, kjent for sitt potensial til å forsterke hukommelsen og den kognitive helsen. Dette er ikke bare en eksklusiv delikatesse i gourmetverdenen, men også en verdifull komponent i tradisjonell asiatisk medisin. I Norge er soppen fredet.

Ulike friske råvarer liggende på et bord. Foto.

2. Banebrytende forskning fra University of Queensland:

Forskere fra University of Queensland har gjennomført banebrytende prekliniske tester for å studere soppens effekt på menneskelige hjerneceller. Ved hjelp av avanserte mikroskoper har de oppdaget at Lion’s Mane-ekstrakt øker størrelsen på vekstkjegler i hjernen, noe som er viktig for etablering av nye forbindelser mellom nerveceller.

Bilde fra campus på University of Queensland, Australia. Foto.

3. Bestselgende ingrediens for bedre hukommelse:

Lion’s Mane Hukommelse inneholder den bestselgende ingrediensen Lion’s Mane, kjent for sin imponerende evne til å forbedre hukommelse og kognitiv funksjon. Inntaket av denne kraftfulle soppen for bedre hukommelse har eksplodert i USA.

Foto av Lion's mane sopp som ligger på et fat.

4. Produsert i Norge med høyeste kvalitet:

Lion’s Mane Hukommelse er stolt produsert av Pharmatech på Rolvsøy utenfor Fredrikstad, en av Europas ledende produsenter av helsekost, legemidler og farmasøytiske produkter. Pharmatech er HACCP- og FDA-godkjent og har toppmoderne test- og FoU-anlegg som sikrer sluttproduktets kvalitet og innovasjon. Lion’s Mane Hukommelse inneholder kun rene, naturlige og grundig vitenskapelig testede ingredienser.

Bildet av det norske flagget. Illustrasjon.

5. GRATIS 5-dagers Nuubu Detox fotplasterkur (Verdi kr 599)

For å forsterke effekten av Lion's Mane Hukommelse, gir vi deg en GRATIS 5-dagers Nuubu Detox fotplasterkur - helt GRATIS. Inspirert av tradisjonell asiatisk medisin, hjelper Nuubu deg å rense kroppen, en renset kropp kan være mer mottakelig for fordelene ved Lion's Mane Hukommelse™.

Nuubu Detox fotplasterkur

6. Eksklusivt introduksjonstilbud

Opplev selv hva Lion’s Mane Hukommelse kan gjøre for deg! Bestill nå og motta 30 dagers forbruk av Lion's Mane Hukommelse GRATIS, samt din bonus Nuubu detox fotplasterkur. Ingen skjulte kostnader eller forpliktelser. Du betaler kun 79,– i frakt og omkostninger. Ta sjansen og prøv Lion’s Mane Hukommelse i dag.

Bilde av lionsmane humkommelse produkt beholder og depp cleansing foot pads pose.
Kildehenvisning:
https://psykologisk.no/2023/02/denne-soppen-kan-forbedre-hukommelsen-din/
Studien er publisert i Journal of Neurochemistry.

Spesialtilbud akkurat nå:

Prøv Lion’s Mane Hukommelse™ gratis* i 30 dager!

Du betaler kun 79,– i frakt og omkostninger.
Vennligst fyll ut skjemaet. Felt med * er obligatorisk

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Vent litt...

Takk. Vi har mottatt din bestilling for 30 dagers gratis forbruk av Lion’s Mane Hukommelse™.

Hvem er vi

Vår ambisjon er å skape bedre helse og trivsel for enkeltpersoner ved å tilby norskproduserte helsekostprodukter med dokumentert virkning og av ypperste kvalitet.

Copyright © GPG Supplements AS 2023. All rights reserved. Denne siden bruker Cookies